Webshop & Værksted i København. Find et smuk udvalg af kalkmaling, tilbehør & kursus. Vi forhandler populære DIY/hobby artikler fra hele verden til dine projekter. Velkommen indenfor til en verden af kreativitet.
Webshop & Værksted i København. Find et smuk udvalg af kalkmaling, tilbehør & kursus. Vi forhandler populære DIY/hobby artikler fra hele verden til dine projekter. Velkommen indenfor til en verden af kreativitet.
Varer 0

Bøger fundet på RMS Titanic - eller er de nye??

by ZOLD Blog bøger kreativ

Alt kan ændres med få midler. Disse bøger er nye, men vi har ændret dem så de ser ud som om de blev fundet på RMS Titanic, som sank i Atlanterhavet i 1912. "Faux" ja da - for de er købt i 2018 - få flere gode ideer og køb produkterne hos byZOLD.dk 

Mal og ændre dine møbler med JDL kalkmaling, IOD produkter, Saltwash og giv dem masser af effekt. 

Her har jeg taget en ny bog, og vil ændre den, så den ser gammel ud.

Sådan ser bogen ud fra start.

1. Først har jeg malet bogen i en mørk farve. Brun og Metal bronze

2. Herefter har jeg blandet Saltwash i malingen ( kun Metal bronze fra JDL) Bogen er malet tilfældigt rundt omkring - der hvor en gammel bog ville have naturligt slid og være rustik af vand og salt.

3. Dernæst har jeg sat IOD ler ornamenterne på. 

4. Leret er presset ned i formene og taget ud med det samme. så limet fast med den super vidunderlige MODPODGE. Dette har jeg gjort mens malingen stadig er våd. Det betyder ingenting om malingen er tør eller våd - så gør det bare...Limen skal nok holde det. Hvis du bruger MODPODGE.

 5. På billedet overovre ser man leret og formen som bruges til dette projekt. Kig på vores DIY - video blog, find linket i toppen på forsiden (inspiration) her ser du hvordan man bruger formene og leret. 

6. Når maling, saltwash og leret er helt tørt - maler jeg ovre med den ønskede slut farve. Her er det en blanding af sort/ brun. Dette gør jeg for, at skabe den ønskede effekt " gammel og slidt" 

7. Jeg sliber med sandpapir for at det rustikke fra Saltwash kommer frem og dette skaber en fed effekt. 

8. Til slut giver jeg voks. Her bruger jeg både JDL klar og sort voks, samt vores metal vokse - Silver og gold - de sidste to voks giver noget dybde og ekstra effekt på selve IOD ornamenterne. Et "must have" hos en hver det bruger kalkmaling...

 

9. Her ses IOD ler ornamenterne tæt på med metal voks.

10. Til slut sættes bånd på. Resultatet taler for sig selv. - Det ligner et par bøger fra RMS Titanic, som sank i Atlanterhavet i 1912. 

Alle produkter findes i shoppen. *Der tages forbehold for udsolgte varer.

God fornøjelse med dine DIY projekter. 

 Tidligere Post Nyere Post